Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jetnor HYSOLLI

Në një sipërfaqe toke prej 15 dynym ferma ushtron aktiviteti prej 12 vitesh duke kultivuar mollë Grasmith, Starkingë dhe Hajdare. Prodhimet janë shumë cilësore dhe të shëndetshme. Përdoret pleh organik si plehërim bazë dhe ai i gjelbër si plotësues, i cili përfitohet nga procesi i frezimit.

Ferma Jetnor HYSOLLI
Adresa Rruga Korcë - Ersekë km 22 fsahti Progër.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë e pastër dhe uniforme, e cila mund të ruhet në kushte frigoriferike ose të magazinohet në vende të thata.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë rezistente në kohë dhe uniforme.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Një varietet shumë cilësor dhe dietik. Eshtë shumë rezistent ndaj kohës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5