Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Barjam NOVAKU

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar, shet një vic në vit 100 kg speca. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Barjam NOVAKU Ferma Barjam NOVAKU
Adresa Fshati Rrodokali Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 41.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkt përdoret për konsum te përditshëm, mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijve.

Speca
Speca 50 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm, ka përdorim të gjerë në guzhin.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5