Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Neim NOVAKU

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar. Shet një viç në vit, 400 kg qershi, sherebel 10 kg dhe 50 kg raki. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Neim NOVAKU Ferma Neim NOVAKU Ferma Neim NOVAKU Ferma Neim NOVAKU
Adresa Fshati Rrodokali Posht
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 30.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren, dhe ushqehen në stallë, me jonxhe, misër, grurë, dhe bimë të tjera foragjere.

Qershi
Qershi 80 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurtër.

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup,

Sherebel
Sherebel 100 Lekë/kg

10 kg në 12 muaj

Varieteti: I bute

Sherebeli eshte shume i kerkuar ne tregun vendas dhe i huaj, sherben per kurimin e disa lloj semundjeve.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

50 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj Rakie është 20"c e prodhuar nga kumbullat dhe është e kërkuar në tregun Vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5