Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Festim RUSI

Ferma merret me kultivimin e mollës Gold, Janagold,Hajdare edhe Starkingë. Pemtorja është mbjellë para 15 vitesh dhe në këtë moment ferma arrin të ketë një sasi prej 550 kv. Fermeri për çdo vit përpiqet që të mbajë të pastër dhe të pa prekur nga dëmtuesit prodhimin.

Ferma Festim RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 350 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut shumë cilësor dhe i shëndetshëm pasi rritet në kushte natyrale dhe pa stimulues.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Varietet i cili përmban karbohidrate dhe proteina, të cilat janë shumë të nevojshme për organizmin tonë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Varietet shumë i shijshëm dhe me vlera të larta ushqyese.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë cilësore dhe shumë rezistente. Ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në ambjente të thata dhe të errëta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5