Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lirim RUSI

Ferma ka një sipërfaqe prej 1.2 ha në të cilën kultivon mollë Hajdare dhe Gold, Toka përdor plehun organik si plehërim bazë dhe çdo 3 vite fermeri bën një ndërhyrje me pleh organik të dekompozuar. Pemtoret janë të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Ferma Lirim RUSI
Adresa Rruga Korcë - Bilisht fshati Macurisht km 23.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Një varietet shumë i mirë dhe i shijshëm në konsumim. Këshillohet për përdorim nga personat që vuajnë nga mbiesha dhe diabeti.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vende të thata pa lagështirë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5