Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rushan DERVISHAJ

Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen, por një pjesë shkon për konsum familjar. Ferma shet një viç në vit.

Ferma Rushan DERVISHAJ
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren dhe ushqehen në stallë, me jonxhë, misër, grurë dhe bimë të tjera foragjere.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5