Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Livan ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Shet një viç në vit dhe djathë lope. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Livan ELEZI Ferma Livan ELEZI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkt përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijëve. Ruhet në kushte frigoriferike .

Djath lope
Djath lope 350 Lekë/kg

30 kg në 3 muaj

Varieteti: Lope

Djath cilësor shumë i shëndetshëm me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5