Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar LUFO

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar, 1 viç, 5 krerë dele, 200 kg fasule, 300 lit raki, 5000 kg qershi. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Ferma ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Bujar LUFO Ferma Bujar LUFO Ferma Bujar LUFO Ferma Bujar LUFO Ferma Bujar LUFO
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 80 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

300 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo lloj Rakie është 20 gradë, e prodhuar nga kumbullat dhe është e kërkuar në tregun vendas.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: kavaje

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Dele
Dele 7.500 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Delet janë të rritura dhe ushqyer në terren. Kanë mish të shijshëm dhe të shëndetshëm.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese, rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijëve.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5