Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Erjon ELEZI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar, 1 viç, 4 krerë qengja, 100 kg fasule, 70 lit fasule. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Kjo fermë ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Erjon ELEZI Ferma Erjon ELEZI Ferma Erjon ELEZI Ferma Erjon ELEZI
Adresa Fshati Velcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese dhe rekomandohet të përdoret për gatimet e grupmoshës së fëmijëve.

Qengja
Qengja 7.000 Lekë/krerë

4 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta qengja kanë mish te shijshëm dhe plot vitamina, Janë shumë të kerkuar në tregun vëndas.

Fasule
Fasule 150 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë. Zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/kg

70 kg në 12 muaj

Varieteti: kumbulle

Kjo lloj Rakie është 20 gradë, e prodhuar nga kumbulla dhe është e kërkuar në tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5