Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kadri MUCA

Ky fermer prodhon 20 kuintal koke laker ne vit, cmimi i se ciles varion nga 40-10 leke/kg ne varesi te kohes kur shitet.

Ferma Kadri MUCA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kokë lakër
Kokë lakër 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pershtatshem per gjelle, sallate dhe turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5