Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shaqo CANAJ

Fermeri prodhon rrush 5000 kg në vit, ullinj 4000 kg në vit si dhe qumësht lope 500 litra në muaj. Fermeri ka eksperiencë 13 vjeçare.

Ferma Shaqo CANAJ
Adresa Aliban
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Fermeri e kultivon që një pjesë ta konsumoj verë ose raki për konsum personal.Konsumohen gjithashtu në ëmbëlsira

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: kalinjot

Një pjesë e përpunon vaj për konsum personal. Pjesën tjetër e shet kokerr të kripur.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

500 litra në 1 muaj

Varieteti: vendi

Eshtë qumesht nga lop të ushqyera me bio , perdoret kryesisht per embelsira .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5