Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nuri MUSARAJ

Fermeri prodhon rrush 4000 kg në vit, ullinj 3000 kg në vit si dhe pjeshkë 1000 kg në vit. Fermeri ka eksperiencë 17 vjeçare.

Ferma Nuri MUSARAJ
Adresa Akërrni
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: shesh i zi

Eshtë i ëmbël dhe i shëndetshëm ,ka marr trajtimin e duhur gjatë pjekjes me pesticidet.Konsumohet përgjithsisht për ëmbëlsira përpos verës dhe rakis.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: kokerr madh

Përgjithësisht tërhiqet i kripur dhe për tavolinë servirje .Në vaj jep shumë prodhim duke qënëse është kokërr madh.

Pjeshka
Pjeshka 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: pa push

Janë shumë të konsumueshme për komposto ,reçel dhe gliko. Janë të pasura me vitanima dhe të shëndetshme

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5