Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agron RUSTAMI

Ky fermer prodhon miser rreth 10 kunjtal, te cilin e shet dhe grure e molle per konsum vetjak.

Ferma Agron RUSTAMI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 100 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pershtatshem per konsum, i pjekur ose i zjer.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5