Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hysni RUSTAMI

Ky fermer shet rreth 20 gjela deti ne vit dhe 3 vica.

Ferma Hysni RUSTAMI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Garantohet mish i shendetshem dhe cilesi per rendiment te larte qumeshti.

Pula Deti
Pula Deti 700 Lekë/kg

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish i shendetshem dhe prodhim bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5