Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Klement NDONI

Fabrika djathit është e vendosur në hyrje të qytetit të Këlcyrës (rrethit Përmet). Kjo fabrikë filluan të veprojnë në vitin 1964; Sot, në sajë të një eksperience të gjatë dhe të pajisjeve moderne, ajo është e njohur dhe një nga më të mirë në të gjithë rrethin e. Qumështi i përdorur në fabrikë vjen ekskluzivisht nga kullotat e malësitë e Trebeshinë dhe Dhëmbel maleve. Kapaciteti i prodhimit është 150 kv qumësht në ditë.Produktet fabrikë Cheese:¤ djathë i bardhë (feta)• feta dhi • feta dele¤ 100 kv djathë kaçkavall 50 kvGjalpë 50 kv ¤¤ gjizë 70 kv

Fabrika e djathit Ndoni gjithashtu ofron produkte të tjera, në bazë të urdhrave të konsumatorëve. Të gjitha prodhimet janë organike.

Ferma Klement NDONI
Adresa Kelcyre
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djath feta
Djath feta 600 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: djathë i bardhë feta

Djathë i bardhë me dy lloje qumshi, 30%-dele dhe 70%-dhie.

Djath kaçkavall rrotë
Djath kaçkavall rrotë 700 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: djathë kaçkavall

Përveçse për vlerat e njohura qe lidhen me shijen, djathi është shume i mire edhe për shëndetin e njeriut. Është djathë mjaft cilësor dhe me veti mjaft të mira ushqyese pasi gjithçka e bën në mënyrë tradicionale.

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjalp i bardhe

Ka vlera te larta ushqyese dhe eshte shume i mire sepse bagetite ushqehen ne natyre me kullote bio. Gjalpe i vertete me 0 % margarine, gjalpe fshati ashtu sic del nga skremimi i qumeshtit.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Gjiza zihet nga vetë fermeri me familjarët e tij. Duhet theksuar se gjithçka bëhet në mënyrë tradicionale dhe brenda standarteve. Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5