Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rrapush KOKJA

Ky fermer prodhon 4 dynym jonxhe dhe 4 dynym miser. Nje pjese te sasise se produkteve i perdor per interesat familjare, pjesen tjeter per shitje.

Ferma Rrapush KOKJA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 40 Lekë/njësi

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt qe sherben si ushqim per kafshet.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt qe sherben si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5