Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjon BEGU

Fermeri Gjon dallohet për kultivimin e vreshtarisë.Ka 6 vite që ka mbjellë një siperfaqe prej 8000 m2 me hardhi të varietetit "Rrush tavoline" nga i cili tregton mesatarisht çdo vit 13000 kg rrush për shitje. Gjithashtu ky fermer mbarështon 1 lopë nga e cila nxjerr në treg çdo vit 1 viç. Për nevoja të familjes së tij prodhon domate, speca, kastraveca, patëllxhana, qepë, hudhra, fasule , patate, si dhe mbarështon 1 derr, 20 pula nga të cilat përfiton 1200 kokrra vezëçdo vit si dhe 50 zogj pule.

Ka mbi 25 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Gjon BEGU
Adresa Narac
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Tavoline

Ky lloj rrushi është i varietetit "Rrush Tavoline". Ky lloj varieteti është kokërrmadh me ngjyrë të bardhë dhe të kuqërremtë. Përdoret nga restorante të ndryshme për tavolinë

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5