Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Faik HIDA

Ky fermer tregeton dhe shet rreth 5 dylym lule dielli ne vit. Produkti ka rendiment te larte. Gjithashtu eshte i pasur mevitamine E. Fermeri kultivon dhe produkte te tjera,si fruta dhe perime, te cilat i perdor per konsum vetjak.

Ferma Faik HIDA
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt me rendiment te larte. I pasur me vitamine E.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5