Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Demir DERVISHLLARI

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit, pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen, por një pjesë shkon për konsum familjar. Ferma shet 500 kg qershi bisht shkurtera.

Ferma Demir DERVISHLLARI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem, konservim, gliko dhe recel .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5