Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Artan KULLOLLI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar 5 krere keca. Kultivon 100 kg lule ciani dhe 200 kg lule mullage. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Ferma ka një eksperiencë të gjatë në bujqësi.

Ferma Artan KULLOLLI Ferma Artan KULLOLLI Ferma Artan KULLOLLI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Email brunildakullolli18@hotmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mullagë e bardhë
Mullagë e bardhë 100 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo lloj bime rritet natyrshem dhe ka veti kuruese.

Lule Kine
Lule Kine 300 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: E bute

Kjo lule eshte e kerkuar ne tregun e huaj dhe ka veti kuruese.

Keca
Keca 5.500 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta keca kane mish shume te mire pa dhjame dhe jane te rritur ne natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5