Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Haxhi MULLOLLI

Ferma ka një sipërfaqe toke prej 1 ha, të cilën e ka në pronësi të saj. Prej disa vitesh fermeri ka ndërtuar një pemtore me mollë me këto varietete Starkingë, Gold, Hajdare. Puna në fermë kryhet nga familja dhe në sezone të ndryshme siç është vjelja, krasitja, etj ferma merr punonjës.

Ferma Haxhi MULLOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë cilësore, e prodhuar në mënyrë natyrale, kultivuar me pleh organik dhe të gjelbër.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet shumë cilësor dhe i shëndetshëm, prodhuar në mënyrë natyrale. Është shumë rezistente dhe mund të ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5