Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rrustem HAKLAJ

Ferma e Z. Rrustem Haklaj është një fermë e vogël, por e mirëmbajtur. Ka një mjedis mjaft çlodhës dhe të pasur me prodhime nga më të ndryshmet. Zonja e shtëpisë kujdeset më së miri që prodhimet të kenë një kualitet të lartë dhe mjedisi të jetë sa më i mrekullueshëm. Ndër prodhimet kryesore mund të përmendim frutat, si pjeshkë dhe mollë, perime si qepë dhe speca. Gjithashtu dhe prodhime blegtorale, si qumësht dhe djathë.

Ferma Rrustem HAKLAJ Ferma Rrustem HAKLAJ
Adresa Haklaj, Kërrnajë, ngjitur me ish çerdhen
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djath lope
Djath lope 300 Lekë/kg

120 kg në 12 muaj

Djath cilësor, me një shije të mrekulueshme. I përgatitur nga vetë zonja e shtëpisë me shumë kujdes dhe pastërti. Ky djath vjen me një çmim të volitshëm dhe kualitet cilësor.

Arra
Arra 350 Lekë/kg

150 kg në 1 muaj

Arra të mëdha, mjaft të mira, me përmasa të kënaqshme. Të kultivuara me pleh organik, kanë një shije të mrekullueshme dhe mund të quhen perlat e frutave të thata.

Kastravec
Kastravec 80 Lekë/kg

70 kg në 3 muaj

Kastravecat e kësaj ferme janë të një cilësie mjaft të mirë, të rritur vetëm në mënyrë biologjike, pa pesticide apo plehra kimike. Kanë përmasa të mëdha, por kemi dhe me përmasa të vogla, të përshatshëm për turshi .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5