Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Demir XHAHOLLI

Prej 20 vitesh ferma ushtron aktivitetin e saj duke kultivuar mollë Hajdare dhe Gol. Gjithashtu kultivon edhe fasule Trenare dhe Vëndi. Në fermë përdoret për plehërimi i gjelbër dhe organik, gjithashtu përdor edhe plehun kimik si plehërim plotësues.

Ferma Demir XHAHOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Ky varietet është shumë i shëndetshëm dhe përmban vlera të larta ushqyese. Lëngu i tij ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve që shkaktohen nga mbipesha.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut I shëndetshëm përmbanë vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut, normalizon trupin nga mbipesha, dhe përmirson aparatin trretës, frut që gjendet në cdo stinë në trreg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur mbi 5 herë. ziejnë shpejt dhe janë shumë të shijshme.

Qepë
Qepë 35 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Herkules

Qepë shumë cilvsore dhe e shëndetshme, djeg pak dhe është shumë rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5