Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Irjat LAZERALLI

Ferma Irjat LAZERALLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

18,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Goldi përmbnan sasi të mëdha të lëngut dietik dhe mjaft të shëndetshëm. Ky frut reziston gjatë dhe është shumë i shijshëm.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Muco

Mollë shumë e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ruhet në kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Ky varietet është shumë i shëndetshëm dhe përmban vlera të larta ushqyese. Lëngu i tij ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve që shkaktohen nga mbipesha.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë cilësore dhe e shëndetshme, përmbanë vlera të larta ushqyese dhe zienë shpejt.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5