Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Faik HASANLLI

Ferma merret me kultivimin e mollëve, të cilat ka disa vite që i kultivon. Prodhimet në fermë janë shumë cilësore dhe të shëndetshme. Cilësia është shumë e mirë dhe frutat janë uniforme dhe të pa prekura nga dëmtuesit.

Ferma Faik HASANLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Varietet me rendiment të lartë, frut uniform dhe me ngjyrë të kuqe. Ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës, ul nivelin e sheqerit në gjak etj.

Mollë
Mollë 6.000 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gllosë

Frut shumë i mirë dhe me vlera të larta ushqyese. Tepër e shijshme dhe e pasur me lëng.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5