Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pellumb PAJA

Ferma merret me kultivimine mollës Hajdare edhe Starkingë. Fermeri Pëllumb Pajo përpiqet që të prodhojë mollë shumë cilësore dhe të shëndetshme. Plehu organik është plehërimi bazë, ndërsa për ti mbrojtur nga fermeri përdor pesticide, të cilat janë të lejuara për tu përdorur.

Ferma Pellumb PAJA
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Toka ku janë mbjellë mollët është plehëruar me pleh organik dhe është siguruar që të kenë ujitje të bollshme.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Molla Starkingë është një varietet shumë cilësor. Toka ku janë mbjellë mollët është plehëruar me pleh organik dhe është siguruar që të kenë ujitje të bollshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5