Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nevruz KUKA

Ferma ka një sipërfaqe toke prej 1.7 ha, në të cilën kultivon mollë, të cilat i tregëton, por gjithashtu kultivon edhe drithra, perime, etj, me të cilat kultivohen për të plotësuar nevojat e familjes. Ferma përdor plehun organik si plehërim bazë dhe atë kimik si plehërim plotësues.

Ferma Nevruz KUKA
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

50,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5