Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Edison XHIHANI

Ferma merret me frutikulturë edhe perimtari. Toka ku ferma ushtron këtë aktivitetin plehërohet me pleh organik. Çdo tre vite fermeri bën një ndërhyrje me pleh organik të marrë nga stallat ose nga pularitë përreth.

Prodhimet janë shumë cilësore dhe rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues.

Ferma Edison XHIHANI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Ky varietet është shumë dietik edhe i shëndetshëm për trupin e njeriut. Kuron sëmundjet si diabeti, tensioni, apo mbipesha.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e bardhë, me shumë vlera ushqyese, të shijshme në konsumim, edhe përgatiten në pak minuta.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec shumë cilësor dhe i shëndetshëm. Konsumohet i freskët ose i konservuar ( turshi, i thatë ) etj.

Presh
Presh 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fara e preshit është marrë në Maqedoni. Ky varietet preshi ka shumë rendiment dhe dallohet për shijen dhe rezistencën gjatë stinës së dimrit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5