Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Avni XHIHANI

Ferma merret me kultivimin e fasules Trenare. Toka plehërohet me pleh organik. Çdo tre vite fermeri bën një ndërhyrje me pleh organik. Parcelat kanë ujitje të bollshme, të cilën ferma e siguron nga lumi Devollit.

Ferma Avni  XHIHANI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

750 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë cilësore dhe e shëndetshme, e cila përmban vlera të larta ushqyese. Është kultivuar me pleh organik dhe vaditur mbi pesë herë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5