Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Robert BODE

Ferma merret me kultivimin e mollës, të cilën e tregëton, por gjithashtu plotëson nevojat e saj me drithëra, perime etj. Ferma kujdeset që prodhimet të jenë uniforme dhe shumë të shëndetshme. Ferma përdor plehun organik si plehërim bazë.

Ferma Robert BODE
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Toka ku janë mbjell mollët është plehëruar me plehun e pularive.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Muco

Mollë e shëndetshme dhe dietike, e këshillueshme të përdoret nga personat që vuajnë nga diabeti dhe mbipesha.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë dietike, e cila këshillohet të përdoret nga personat që vuajnë nga tensioni edhe diabeti.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5