Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Durim SELAMAJ

Kjo fermë merret me shitjen e qumështit dhe me rritjen e viçave gjela deti, që prej 20 vitesh. Çdo gje në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është qumësht 1200 litra në muaj, viça 4 krerë në muaj gjela deti 200 krerë në vit.

Ferma Durim SELAMAJ Ferma Durim SELAMAJ Ferma Durim SELAMAJ
Adresa Fshati Zharrëz
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht lope
Qumësht lope 60 Lekë/litër

900 litra në 1 muaj

Ky qumësht është bio, pa konservant, si edhe pa hollues.

Viça
Viça 450 Lekë/kg

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta viça janë pa omgj dhe janë të rritur në mënyrë natyrale. Kanë mish shumë të shijshëm.

Gjela deti
Gjela deti 700 Lekë/kg

200 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta gjela janë të rritur në mënyrë naturale dhe vetem me ushqime bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5