Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Alex DUSHKU

Ferma merret me kultivimin e mollës. Pemtorja, e cila sapo është futur në prodhim është plehëruar me pleh organik edhe të gjelbër. Vaditjet janë të shpeshta dhe fermeri është duke u përpjekur që në fund të sezonit të vjelë një produkt cilësor edhe të shëndetshëm.

Ferma Alex DUSHKU
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e shijshme në konsumim, përmbanë vlera të larta ushqyese. Është shumë rezistente në kohë, ruhet në kushte frigoriferike, ose në magazinë në kuti kartoni.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollë shumë cilësore, e cila përmban vlera të larta ushqyese edhe dietike. Ul ndjeshëm % e sheqerit në gjak, gjithashtu rregullon edhe aparatin tretës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Ronet

Mollë shumë cilësore, e cila përmban vlera të larta ushqyese edhe dietike. Ul ndjeshëm % e sheqerit në gjak, gjithashtu rregullon edhe aparatin tretës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5