Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bledi LURA

Ferma merret vetëm me kultivimin e mollës ka pak vite që siperfaqen e tokës prej 1 ha që zotëron ferma e ka mbjellë me mollë Starkingë dhe Hajdare. Plehu organik është plehu bazë që i shtohet për çdo vit parcelave dhe gjatë verës plehërimi i gjelbër, i cili kryhet me plugim pse frezim.

Ferma Bledi LURA
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollët kanë perqindje të lartë të lëngjeve në frut, i cili është dietik. Lëngu i mollës këshillohet të përdoret nga personat që vuajnë nga mbipesha dhe sëmundjet e zemrës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollët tregëtohen për konsum ose ruajtje në frigoriferë, pasi është një frut rezistent në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5