Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hasan MULLOLLI

Ferma ushtron aktivitetin e saj në një pemtore me sipërfaqe prej 2 ha, të cilën e ka mbjellë me pemë kryesisht mollë Fuxhi, Starkingë, Hajdare dhe Grasmith. Ferma ka disa vite që merret me kultivimi e mollës dhe vitet e fundit ka zgjeruar sipërfaqet e mbjella me mollë. Toka ku janë mbjellë mollët është plehëruar me pleh organik dhe plehërim të gjelbër dhe ka vadite me ujë të bollshëm.

Ferma Hasan MULLOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Starkingë cilësore dhe me vlera të larta ushqyese. Pemtorja është plehëruar me pleh organik edhe pleh të gjelbër. Ferma është duke u përpjekur për të patur një produkt clësor edhe të shëndetshëm.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fuxhi

Një varietet shumë i mirë dhe i shijshëm në konsumim. Këshillohet për përdorim nga personat që vuajnë nga mbipesha.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e shijshme përmbanë sasi të lartë të lëngut në fruta, shumë e shëndetshme.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollë cilësore edhe shumë e shëndetshme, e cila përmban vlera të larta ushqyese dhe dietike. Përdoret për konsum, konservim ose përpunim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5