Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Armand MULLAI

Ferma ka një pemtore me mollë, e cila ka disa vite që është futur në prodhim. Mollët nuk janë prekur nga sëmundjet, apo dëmtuesit. Toka plehërohet me pleh organik, të cilin ferma e siguron në stallat përreth dhe gjithashtu përdor edhe plehërimin e gjelbër. Sistemi i vaditjes është me pika dhe uji merret nga pusi që ka hapur fermeri.

Ferma Armand MULLAI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Variete shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese dhe kurative. Ndihmon në uljen e kolesterolit, përmirëson aparatin tretës dhe përdoret për dieta të ndryshme.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë e kuqe shumë rezistente në kohë ruhet në frigorifer ose magazinohet. Starkingën e gjejmë në cdo sezon në treg.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë jeshile shumë e shijshme, e cila ka aromë dhe vlera të larta ushqyese. Ajo ndihmon në uljen e sheqerit në gjak dhe ndihmon në permirësimin e aparatit tretës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Muco

Mollë e pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit, ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vende të thata pa lagështirë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5