Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hasan FERATLLARI

Ferma merret me kultivimin e domates, specit, fasules Trenare dhe lakrë. Prej shumë kohësh fermeri prodhon për të tregëtuar, por gjithashtu edhe për të plotësuar nevojat e tij familjare. Prodhimet në fermë rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues. Fermeri përdor vetëm pesticide dhe pleh organik.

Ferma Hasan FERATLLARI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Florida

Domate shumë cilësore dhe e pastër. Konsumohet e freskët ose konservohet.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec shumë i shijshëm në konsumim. Tregtohet për konsum ose konservim.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

3,250 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shijshme dhe e shëndetshme. Ziejnë shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Kokë lakër
Kokë lakër 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Lakër e bardhë, e cila përmban vlera të lata ushqyese dhe proteina. Konsumohet e freskët ose e konservuar turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5