Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shaban KULI

Kjo ferme merret me kultivimin e misrit, grurit, jonxhes, rritjen e një lope dhe të një viçi. Fermeri tregton nje viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Z. Shaban prodhon dhe tregton produkte cilesore dhe bio. Ai ka 20 vjet që kultivon të tilla produkte dhe i tregton ato në tregun vendas.

Ferma Shaban KULI
Adresa Labinot, poshte rruges.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhe

Shërben si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Italian

Ka prodhimtari të lartë dhe prodhon një bukë cilësore.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,500 kg në 3 muaj

Varieteti: Amerikane

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë, dhe ka vlera ushqyese të larta.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Race laramane

Kanë prodhimtari të lartë qumështi dhe mishi.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Race laramane

Mishi i tyre shërben për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Gjovalin Kuli Rating 0 Rating 1 Rating 2

Te pergezoj per punen dhearritjet tuaja si fermer.Deshiroj me gjithe zemer qe te keni shendet e arritje me te medha ne fermen tuaj Me respekt Gj Kuli

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5