Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tomorr HYKA

Kjo fermë merret me kultivimin e jonxhës, misrit, domates, trangullit dhe një viç. Fermeri tregton një viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Z. Tomorr prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej mëse 15 vjetësh. Ai i tregton produktet e tij në tregun vendas.

Ferma Tomorr HYKA
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

2,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

200 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoret për sallatë, turshi, salcë dhe gjellë. Janë kultivar bio.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Danezë

Përdoren për sallatë dhe turshi.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5