Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Roland QELESHI

Ne fermën e Z. Roland do të gjejmë perime cilësore dhe shumë të shëndetshme, pasi bimët rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues. Parcelat janë plehëruar me pleh organik dhe vaditur me ujë të bollshëm. Ekperienca e gjatë ka bërë që fermeri të zgjedhë varietet me rendiment të lartë dhe rezistent.

Ferma Roland QELESHI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shijshme në konsumim dhe me vlera të larta ushqyese.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e mirë dhe me rendiment të lartë. E plehëruar me pleh organik dhe kimik. Cilësia e prodhimit është shumë e mirë dhe patatet janë të pa prekura nga dëmtuesit.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Specat tregëtohen për konsum të freskët ose për konservim ( turshi).

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5