Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qazim KAMOLLI

Tek kjo ferme do te gjejme prodhime te zones, te cilat prodhohen ne kushte natyrale dhe jane 100% bio. Kjo ferme prodhon dhe shet 8 viça qumeshti, 600 kg rrush vreshti dhe 100 litra raki kumbulle.

Ferma Qazim KAMOLLI Ferma Qazim KAMOLLI Ferma Qazim KAMOLLI
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

8 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica kane mish te pasur me vitamina sepse jane te ushqyer me qumesht lope dhe ushqim te thate. Jane te kerkuar ne tregun vendas.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Sheshi i zi

Ky variatet rrushi eshte shume cilesor dhe arrin te piqet ne kohe. Mund te perdoret per konsum te perditshem, vere apo raki.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki eshte e prodhuar nga kumbullat dhe eshte 20 gradë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5