Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilmi KAMOLLI

Ferma ka një sipërfaqe prej 10000 m2 në të cilën kultivon grurë. Gjithashtu shet qershi edhe një viç qumeshti. Ka eksperiencë të gjatë në bujqesi dhe blegtori.

Ferma Ilmi KAMOLLI Ferma Ilmi KAMOLLI Ferma Ilmi KAMOLLI
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 45 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Dajti

Ky lloj variateti eshte shume produktiv dhe i pershtatshem per klimen e zones. Perdoret si baze ushqyese.

Qershi
Qershi 80 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurtera

Kjo lloj qershie eshte e rritur ne menyre natyrale dhe eshte e sperkatur me pesticide per tu mbrojtur nga demtuesit.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm. Mishi i viçit ka vlera ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5