Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Riza BEZATLLIU

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar. Shet 500 kg molle te variatetit Gold, 100 litra raki kumbulle dhe 1 viç qumeshti. Prodhimi rritet ne kushte natyrore eshte 100% bio.

Ferma Riza BEZATLLIU Ferma Riza BEZATLLIU Ferma Riza BEZATLLIU
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: vendi

Keta vica jane te rritur ne menyre natyrale, kane mish te pasur me vitamina. Ky lloj produkti kerkohet nga tregu vendas.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 450 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki eshte e kerkuar nga tregu dhe eshte 20 grade. Prodhohet nga kumbullat e egra.

Mollë
Mollë 60 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Kjo lloj molle eshte e pershtatshme me klimen e kesaj zone dhe ka prodhimtari te larte. Perdoret per reçel, gliko, komposto.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5