Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fuat ZYKOLLARI

Kjo ferme prodhon produkte per vetkonsum, por edhe shet 800 kg rrush, 1 viç, 300 kg qershi ne vit. Prodhimi rritet ne kushte natyrore.

Ferma Fuat ZYKOLLARI Ferma Fuat ZYKOLLARI Ferma Fuat ZYKOLLARI
Adresa Fshati Krickove
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 55 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: shesh i zi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, reçel, gliko, raki dhe njëkohësisht përdoret dhe si frut i thatë.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane te rritur me ushqim 100% bio dhe jane te kerkuar ne tregun vendas.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Napolon

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5