Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Niko BREGU

Ferma merret me kultivimin e fasules prej më shumë se 20 vitesh. Çdo vit fermeri kultivon për të tregëtuar fasule, patate ose perime si domate. ose speca. Ferma bën një qarkullim të rregullt të kulturave bujqësore për të përmirësuar formacionin përbërës të tokës, por edhe për të rritur cilësinë e prodhimit.

Ferma Niko BREGU
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shijshme në konsumim dhe e shëndetshme. Është plehëruar me pleh organik dhe e vaditur mbi 5 herë me përmbytje.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5