Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Urim HAJRULLA

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Shet 5000 molle kg, 12000 kg patate, 500 kg qershi dhe 1 viç ne vit.

Ferma Urim HAJRULLA Ferma Urim HAJRULLA Ferma Urim HAJRULLA Ferma Urim HAJRULLA
Adresa Fshati Lumas
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Korrike

Keto molle jane 100% bio dhe jane te sperkatura me pesticide per tu mbrojtur nga demtuesit. Perdoren per konsum te perditshem, recel, gliko, komposto.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo patate eshte e prodhuar ne menyre natyrale dhe eshte shume e shijshme dhe rezistente.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Napolon

Keto qershi jante rritura ne menyre natyrale dhe jane te shijshme. Piqen ne kohen e duhur.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane te ushqyer me qumesht lope dhe ushqim te thate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5