Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hekuran ISAKU

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, jonxhës, prodhimin e rakisë së rrushit, dhe rritjen e një viçi. Fermeri tregton një viç dhe raki, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte bio dhe cilësore prej mëse 20 vjetësh. Z. Hekuran i tregton produktet e tij në tregun vendas dhe janë të kërkuara nga konsumatorët.

Ferma Hekuran ISAKU
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe është ushqimi bazë për ato.

Raki rrushi
Raki rrushi 50 Lekë/litër

50 litra në 1 muaj

Varieteti: Rrushi

Përdoret si pije dhe është e pregatitur me kujdes nga fermeri.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë laramane

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për skuqje, pjekje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5