Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim HAJRULLA

Ne kete ferme do te gjejme prodhime bio te zones. Ferma eshte shume e perkushtuar ndaj prodhimeve te saj, ka nje eksperience disavjecare ne kete fushe. Shet 1500 kg molle, 500 kg dardha dhe 4000 kg patate.

Ferma Agim HAJRULLA Ferma Agim HAJRULLA Ferma Agim HAJRULLA
Adresa Fshati Lumas
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 25 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keto patate jane te rrituar ne menyre natyrale dhe jane shume te kerkuara nga tregu.

Dardha
Dardha 70 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Dimerore

Keto dardha jane shume rezistente dhe jane teper te shishme. Perdoren per konsum te perditshem, recel, komposto.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Keto molle jane te pasura me vitamina te shumta dhe jane te kerkuara ne treg.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5