Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ymer CANI

Kjo fermë merret me kultivimin e misrit, grurit, jonxhës, domates dhe rritjen e një lope. Fermeri tregton nje viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej mëse 15 vjetësh. Z. Ymer i tregton produktet e tij në tregun vendas, megjithëse del rrallë në treg për arsye të tokës së paktë që ka në pronësi.

Ferma Ymer CANI
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

400 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhë

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

500 kg në 1 muaj

Varieteti: Dajti

Prodhon një bukë cilësore sepse kultivari është bio.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

500 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë franceze

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe është ushqimi bazë për to.

Domate
Domate 35 Lekë/kg

150 kg në 3 muaj

Varieteti: Ahmati

Janë shumë të shijshme dhe përdoren për sallatë, salcë, turshi dhe gjellë.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Ka shije të mirë sepse vicat ushqehen me qumësht lope dhe kullotë natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5