Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sabri ZAIMI

  • Ferma ka një sipërfaqe prej 2 ha, në të cilën ka një spërfaqe të mbjellë me mollë Hajdare. Pemët janë 25 vjeçare. Prodhimi në këtë pemtore është shumë cilësor. Ferma bën 2 deri në 3 spërkatje në vit vetëm për t'i mbrojtur nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Ferma Sabri ZAIMI
Adresa Rruga Ersekë Leskovik, km 7, fshati Tac
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut. Ky frut është i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ai ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5