Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nevruz LICO

Ferma merret me mbarështrimin e lopëve, të cilat i mbarështron vetëm për prodhim mishi. Ferma ka në pronësi të saj një sipërfaqe toke prej 2 ha, në të cilën kultivon bimë foragjere, të cilat i përdor si bazë ushqimore për blegtorinë gjatë sezonit të dimrit.

Ferma Nevruz LICO
Adresa Rruga Ersekë - Leskovik.km 6 fsahti Tac.
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

18 krerë në 12 muaj

Viçat lindin edhe rriten në kullotë pasi gjatë gjithë sezonit veror lopët mbahen në kullotë të hapur pranë malit të Gramozit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5